Архив новостей


PROGRAM

 

VI. ročník semináře spojeného s workshopem

Degustace piv chmelených různými odrůdami a způsoby

dne 18. října 2018, v aule Chmelařského institutu s.r.o. v Žatci 

 

Program:

  • Prezence od 9:30 hodin
  • Začátek programu v 10:00 hodin - úvodní slovo p. Stanislav Roháček ARIX a.s. a Ing. Josef Patzak, Ph.D., Chmelařský institut s.r.o.

 

  • Přednáška v duchu "Pivo dělá hezké tržby" z pohledu Lokálu a Ambiente - Lukáš Svoboda - mistr světa čepování piva, výčepní mistr restaurací Lokál, spolumajitel restaurační sítě Lokál

 

1. Kolo - Anonymní porovnání piv typu "ale" 

  • Přednáška na téma "Aromastifte - Média pro výuku rozpoznávání cizích vůní piva, aromatických vlastností chmele, ovoce a potravin" - výzkumný ústav, Institut Romeis Bad Kissingen GmbH Německo

 

Vyhodnocení 1. série testů.

 

2. Kolo -  Ochutnávka - pivo uvařené z odrůdy Kazbek (tmavý ležák, Stout a IPA)

 

  • Oběd a přestávka

 

Vyhodnocení 2. série testů.

 

3. Kolo - Ochutnávka piva s příběhem - Sour  "Šampaňské severu - po česku".

 

  • Přednáška na téma "Český ležák? Zapomeňte!" - Ing. Josef Patzak, Ph.D., - Chmelařský institut s.r.o.

 

  • Volná diskuse

 

  • Ukončení programu přibližně v 15:00 hodin

 

 

Doprovodný odpolední program

  • cca v 15:30 Prohlídka pivovaru PIONEER BEER - "Řemeslný pivovar v Žatci", Náměstí Prokopa Velkého
  • cca v 16:00 Raut v Chrámu Chmele a Piva 



BrauBeviale-2018-logo




Pozvánka

VI.workshop_reklama ARIX